Milyen hatóanyagokat tartalmaz?

Tengeri gyógynövények

A tengeri mikroalgák biztosítják az antioxidánsokat, például az enzimpeptideket és más természetes anyagokat, MMA-kat (mycosporin-szerű aminosavakat), amelyek megvédik a bőrt az UV sugárzástól.

Tengeri kollagének

A tengeri kollagének megvédik a bőrt a kiszáradástól, biztosítják a bőr hidratációját.

Mélytengeri víz (AA1 minőségű)

A mélytengeri víz igen magas tisztaságú, a Hawaii Hatóság Mélytengeri Energia Laboratóriumából származik, amely a Föld legnagyobb mélytengeri víz-ipari komplexuma.
Kiváló hidratáló, gyulladáscsökkentő hatású, és igen magas a természetes kalcium, magnézium és vastartalma.

Liposzóma

A liposzóma-technológia azt teszi lehetővé, hogy a hatóanyagok eljussanak a hámréteg alá, a bőr mélyebb rétegeibe. Ez nagymértékben fokozza a kozmetikumok hatékonyságát.

Peptid komplex

A peptid komplex elősegíti a kollagén szintézisét a bőrben, amelyek a bőr rugalmasságáért felelősek.
VI. generációs, hosszú láncú peptidekről van szó, amelyek jelenleg a leghatékonyabbnak számítanak.

Ganoderma kivonat

A Ganoderma gyógygomba közel 400 hatóanyagot tartalmaz, és klinikailag bizonyítottan fiatalító hatása van a testünkre, tehát a bőrünkre is. 

Spirulina kivonat

A spirulina kék-zöld algafajta, amely további 300 hatóanyagot tartalmaz. Kezdetleges sejtfalának köszönhetően (sejtfalai nem tartalmaznak cellulózt), a tápanyagok igen könnyen felszívódnak és kiválóan hasznosulnak. Halványítja a pigmentfoltokat, bőrfiatalító-, illetve feszesítő hatású.

 

Az M Miracle termékcsaládot elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos a természetes hatóanyagok használata. A hatás azonnal érezhető, látható változás 2-3 héten belül várható.

A kozmetikumokban használt liposzóma-technológia kiváló hordozójaként szolgál az összetevők pozitív tulajdonságainak átadásához, így ezek az anyagok eljutnak a mélyebb rétegekbe is, egészen a hámréteg alá, ami jelentősen növeli a biológiai hasznosíthatóságot, a biokompatibilitást és a hatékonyságot a bőr számára.

M Miracle nyugtató-tisztító hab, tengeri liposzómákkal 150 ml

A gyengéd, tisztító hab könnyű, puha lágyságával segít eltávolítani a szennyeződéseket anélkül, hogy irritációt okozna.

Felhasználási javaslat: A tenyér alapos bevizezése után egy borsónyi arctisztítót nyomj ki a flakonból, és finom mozdulatokkal tisztítsd meg vele az arcodat. Akkor ideális a víz mennyisége, ha felhabzik a krém. Vízzel öblítsd le.

Fogyasztói ára: 9 400 Ft

Törzsvásárlói ára: 7 345 Ft

M Miracle nyugtató-tisztító tonik, tengeri liposzómákkal 150 ml

Ez a bőrnyugtató tonik segít a bőr egyensúlyának és tökéletes kondíciójának fenntartásában.

Felhasználási javaslat: Vizezz be egy vattakorongot, majd a felesleges vizet nyomd ki belőle. 2-3 csepp tonikot tegyél rá, és töröld át vele az arcod a középről indulva a homlokon, az orron és az állon.

Fogyasztói ára: 12 600 Ft

Törzsvásárlói ára: 9 845 Ft

M Miracle alap szemkrém tengeri liposzómákkal 30 ml

A szemkörnyék ápolására kifejlesztett krém, amelyet niacin és adenozin amidok felhasználásával fejlesztettek ki, segít táplálni és stimulálni a szem körüli területet, hogy az ragyogóvá váljon anélkül, hogy ragadós hatást keltene.

Felhasználási javaslat: Finom, körkörös mozdulatokkal masszírozd bele a krémet a szemkörnyék bőrébe.

Fogyasztói ára: 7 505 Ft

Törzsvásárlói ára: 5 865 Ft

M Miracle hidratáló algakivonat tengeri liposzómákkal 30 ml

A tengeri algakivonat spirulina és Ganoderma kivonatokon, nagy koncentrációjú zöld mélységi vízkapszulákon, valamint hialuronsavon alapszik. A bőr számára hidratálást és ragyogó megjelentést kölcsönöz.

Felhasználási javaslat: A Tonik használata után egyenletesen vidd fel a bőrödre a megfelelő mennyiségű olajat, és ha már mindenhová jutott belőle, akkor finoman ütögesd bele a bőrödbe, hogy minél jobban felszívódjon. A nyakadra is nyugodtan használhatod.

Fogyasztói ára: 13 695 Ft

Törzsvásárlói ára: 10 700 Ft

M Miracle Vital Extra Emoliumkrém Tengeri Liposzómákkal 150 ml

Az emoliumkrém segít a feszes bőr védelmének kiépítésében magas tápanyagértékének köszönhetően. A bőr hidratáltságát az emoliumkrémben lévő ektoinnak köszönhetjük.

Felhasználási javaslat: Az emoliumkrém használatának az a titka, hogy fordított sorrendben kell alkalmazni. Először a kulcscsont környékén és a nyakon kell a krémet eldolgozni, és csak a maradékot az arcon. Ajánlott az MRT masszázs alkalmazása a termékkel.

Fogyasztói ára: 15 300 Ft

Törzsvásárlói ára: 11 955 Ft

M Miracle Hidratáló Krém Tengeri Liposzómákkal 50 ml

Hidratáló krém, amely elősegíti a bőr nedvességtartalmának növelését. Ez a lépés nagyon fontos szerepet tölt be a bőrápolási rutinunk utolsó lépéseként.

Felhasználási javaslat: Tisztítás után kb. egy borsónyi krémet simíts bele a bőrödbe. Körkörös mozdulatokkal vidd fel a terméket az arcodra, és győzödj meg róla, hogy jól beszívódjon.

Fogyasztói ára: 11 365 Ft

Törzsvásárlói ára: 8 880 Ft

Vizes Korrekciós Krém 45 ml

Ez az 5 az 1-ben típusú krém tökéletesíti a bőr állapotát, miközben a kivonatából távozó előnyös összetevők miatt hidratáló krémként, szemkrémként, alapozóként és BB/CC krémként is funkcionál. A krém elősegíti a hidratálást és a bőr kisimítását már az első használattal.

Felhasználási javaslat: Arctisztítás után a hidratálókrém helyett, vizes kézzel, egyenletesen vidd fel a bőrödre a megfelelő mennyiségű (kb. egy borsónyi) terméket.

Fogyasztói ára: 8 600 Ft

Törzsvásárlói ára: 6 720 Ft

Vizes Napvédő Esszencia SPF 50+ PA ++++ 30 ml

A könnyű konzisztenciájú esszencia, amely UV védő anyagot tartalmaz, megfelelő védelmet biztosít a bőrnek anélkül, hogy a bőrön ragadós felület keletkezne, és ugyanakkor fenntartja a bőr megfelelő hidratáltságát. 

Felhasználási javaslat: Használjuk azelőtt, mielőtt bőrünket napfénynek tennénk ki. Úszás után ajánlott újból használni (törölközés után).

Fogyasztói ára: 12 245 Ft

Törzsvásárlói ára: 9 565 Ft

Nem másolhatja az oldal tartalmát.