Igazán hatékony, természetes immunerősítőt keres? Vagy mellékhatás nélküli antibiotikumot? A hernyógomba ezeket mind tudja, sőt, sokkal többet.

A Cordyceps sinensis gyógyászati szempontból kiemelkedik a több száz ismert gombát tartalmazó Cordyceps nemzetségből. Már az ősi feljegyzések is ajánlották afrodiziákumként, krónikus fáradtság csökkentésére, a szív, a vese, a máj, a tüdő működésének erősítésére, a legyengült szervezet energetizálására. Sokféle természetes energizáló létezik, de mind közül kiemelkedik a kínai hernyógomba. Különlegessége abban rejlik, hogy ugyanolyan hatásos a sportolók, akár az élsportolók számára, mint az átlagembereknek. Edzőtermi edzésekre járók már az első alkalmak után érezni fogják a plusz energiát, ahogyan a krónikus fáradtsággal küzdők, a nehéz munkát végzők, a diákok, valamint a kevésbé aktív idősek szellemi és fizikai teljesítőképességét is megnöveli a hernyógomba.

Immunmoduláns és tumor ellenes hatása, valamint a szív-, érrendszer működésének széleskörű támogatása kiemelkedően figyelemreméltó számtalan egyéb jótékony hatása közül, továbbá sportolók kimagasló teljesítménynövelését képes biztosítani a légzésfunkció javításán, a szervezet oxigén felhasználásának fokozásán és egyes anyagcserehatásokon keresztül.

A kínai hernyógomba Tibetben és Kína Tibettel határos tartományaiban, valamint kisebb mennyiségben India északi részén, Nepálban és Butánban is előfordul. A természetes környezetében élősködő életmódot folytató Cordyceps nemzetség több mint 300 gombafajt foglal magába, a világszerte megnövekedett érdeklődés hatására ma már üzemekben termesztik.

Habár már a nyolcvanas évektől egyre erősödő figyelem övezi, köszönhetően a gombák gyógyhatását vizsgáló egyre szaporodó tanulmányoknak, nemzetközi reflektorfénybe 1993-ban került. Ekkor ugyanis, a Kínai Nemzeti Játékok alkalmával több közép- és hosszútávfutó hihetetlen rekordokkal teljesítette a távot. Mint kiderült, teljesítményük fokozásához hernyógombát használtak.

A legfrissebb kutatások szerint...

Állatkísérletekben, és humán vizsgálatokban igazolt legfontosabb hatásai a következők:

 • Támogatja a máj méregtelenítő munkáját.
 • Hatékonyan tisztítja meg a szöveteket a toxinoktól, aktivizálja a nyirokkeringést.
 • Hangulatjavító hatású, segít csökkenteni a düh, a frusztráció, és a depresszió érzését.
 • Fejfájás esetén is alkalmazható Panadol helyett.
 • Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Képes hatékonyan eltávolítani a húgysavat.
 • Alkalmas ízületi fájdalmak, ízületi gyulladások kezelésére.
 • Megakadályozza a vér idő előtti alvadását, így a trombózisok kialakulásának a veszélyét csökkenti. 
 

A cordyceps hatóanyagai extra védelmet biztosítanak az “arany háromszögnek”,

 

 • a szívnek
 • a májnak
 • és a tüdőnek

 

A Cordyceps egyedülálló módon növeli a tüdőkapacitást, amire egyetlen gyógyszer sem képes.

Tudtad?

Az 1993-as szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon Stuttgartban a kínai futónők mindenki megdöbbenésére 3 számban (1500 m, 3000 m és 10.000 m síkfutás) is arany érmet szereztek. A felkészülésük alatt az olimpiai csapat orvosának tanácsára az atléták rendszeresen Cordyceps-et fogyasztottak. Rá egy hónapra a Kínai Nemzeti Játékokon a csapat egyik tagja, Wang Junxia a VB arany mellé újabb elismerést szerzett hazájának és a Cordyceps-nek, többek között megdöntötte 10.000 m-es síkfutás női világcsúcsát is. A videóban Dr. Deák Sándor belgyógyász – természetgyógyász oszt meg velünk értékes információkat, hogy segítsen jó döntést hozni az egészségünk tekintetében.

Főbb hatóanyagai, és azok hatásai:

 • poliszacharidok – főleg a glukan b-1,3-d, mely serkenti az immunrendszert, méregtelenít, erős antioxidáns
 • Adenosin – az ATP része, javítja az oxigén felhasználását a szervezetben, a vér viszkozitását, támogatja a szív, az agy, a nemi szervek helyes vérellátásátcsökkenti a vérnyomást, javítja az a szívritmuszavarokat,  energizáló
 • Cordycepin – bizonyított rákellenes hatása van, vírusölő -s gombaölő hatása
 • Cordycepin sav – javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, segít az asztmánál, trombózis és embólia megelőzését támogatja
 • ásványi anyagok és szterolok – kálium, bór, jód, szelén, cink, kalcium stb, vitaminok B1, B2, B12, E, K , mellette 80 fajta enzimet beleértve a Q10 enzimet is.

Mi fog veled történni, ha elkezded fogyasztani a DXN termékeit?

A természetes gyógymódok, természetes gyógyhatású készítmények hatásmechanizmusa eltérő a gyógyszeripar által ránk erőltetett kemikáliákétól. A valóban gyógyhatású készítmények a természet rendjével összhangban fejtik ki hatásukat az emberi, de még az állati szervezetre is. Azt, hogy Te mit fogsz tapasztalni, ha elkezded szedni a DXN termékeit, nagyon sok fogyasztó tapasztalatainak ismeretében tudjuk előre megmondani. A következő rövid videóban erről hallhatsz pár gondolatot.  

Hogyan tovább?

A hasonló termékekkel foglalkozó weboldalak többségén ilyenkor szoktak egy visszautasíthatatlan ajánlatot az olvasó arcába tolni, különböző marketinges furfangokkal rávenni, hogy már pedig, de most azonnal vásároljon valami csodaszert a látogató. Mi nem követjük ezt a „filozófiát”.  Szeretnénk, ha megéreznéd, hogy mi segíteni szeretnénk, de nem mindenáron. Fontos, hogy olyan információk birtokába juttassunk, amelyek segítenek a legoptimálisabb döntés meghozatalában. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk! 

Hogyan segítünk?

 • meghívunk titkos terméktapasztalatos Facebook csoportba
 • ganoterápiás videókat küldünk a részedre
 • igény szerint személyesen is konzultálunk
 •  rendszeres webinárok keretében bővítjük közösen tudásunkat

 

Nem másolhatja az oldal tartalmát.