A kötélidegzet gombája

A süngomba (Hericium erinaceus), más néven oroszlánsörény-gomba népszerűsége világszerte növekszik. Az ázsiai emberek mind kulináris, mind gyógyászati ​​célokra használják. A jelenleg is zajló kutatások azt mutatják, hogy számos egészségvédő vegyületet, köztük antioxidánsokat és béta-glükánt tartalmaz. Különösen az agyra, a szívre és a belekre gyakorol jótékony hatást. A buddhista szerzetesek agyi tonikként használták, hogy a hosszú meditációs időszakokban képesek legyenek koncentrálni.

Klinikai vizsgálatokkal igazoltan

· ösztönzi az idegi Növekedési Faktor (NGF) szintézisét,
· segíti az idegsejtszövetek kialakulását, ezért adható a kisiskolás gyermekeknek,
· Gátolja az időskori szenilitást, demenciát (időskori elbutulás),
· Alzheimer-kór megelőzésében is segíthet,
· Általános kimerültség és ideggyengeség kezelésére használják a hagyományos kínai gyógyászatban több ezer éve,
· jótékony a hatása az emésztésre és a bélrendszerre, megszüntetheti a refluxot, javítja a gyomor és bélrendszer funkcióit
A következő hatásait is nagyon sok tudományos vizsgálat támasztja alá:
· vérnyomáscsökkentő
· vércukorszint csökkentő
· csökkenti a koleszterinszintet
· baktériumellenes
· tumorellenes
· citotoxikus 
· lassítja az öregedést

Szívet facsaró érzés megélni, ahogy...

Szívet facsaró érzés megélni, ahogy a szeretett személy a szemed láttára épül le. Sajnos a szklerózis multiplex, az Alzheimer-, vagy a Parkinson-kór, és a demecia, a modern orvostudomány szerint nem gyógyítható. Biztosan neked is elszorult a torkod, mikor megtudtad, hogy a nagyi, az apu, vagy az anyu, esetleg egy régi barát megbetegedett. Biztosan te is azért kutatod az internetet, hogy hátha találsz valamilyen népi gyógymódot, alternatív kezelést, ami lassíthatná a szörnyű folyamatot. Nézd meg a Süngombáról szóló rövid videót, hogy tudd van remény a legnehezebb helyzetben is! 

Három dolog, amit tudnod kell az idegrendszeri megbetegedésekről

 • Ezeknek a destruktív idegrendszeri betegségeknek a legfontosabb tényezője az idegsejt növekedési faktor (NGF) hiánya az agyban.
 • Az orvosok azért nem tudnak vele mit kezdeni, mert az NGF „kívülről” nem juttatható be az agyba.Nem hatol át a vér-agy gáton, a mérete miatt.
 • Az oroszlánsörény gomba hatóanyagai, az erinacinek viszont igen, és a kutatások szerint serkenthetik az agyi Idegi Növekedési Faktort (NGF).

A legfrissebb kutatások szerint

Az oroszlánsörény gomba hatóanyagai

 • előmozdítják a friss őssejtek speciális agysejtekké történő differenciálódását,
 • támogatják az agysejtek növekedését, egészséges működését, túlélését és hosszú élettartamát,
 • fenntartják és szervezik az agysejteket és idegsejteket az egész idegrendszerben
 • szabályozzák az agyi plaszticitással és memóriával kapcsolatos biológiai tevékenységeket

Mivel az NGF hiánya az Alzheimer-kórt befolyásoló tényezőnek tekinthető, az NGF-t az agyi degenerációk lehetséges gyógyszereként azonosítják.

Nem lenne törvényes, és tisztességes sem...

a fenti tények ellenére sem azt állítani, hogy igen, itt van nekünk az oroszlánsörény gomba tablettánk, tessék azt szedni, vagy szedetni a destruktív idegrendszeri betegségben (Alzheimer kór, Parkinson kór, dementia, Sclerosis Multiplex – SM) szenvedő beteggel. De egy adott orvosi tanulmány létezéséről tudhatunk, és mondhatjuk, hogy igen, itt van ez a tanulmány, amely kilenc tudományos cikk összefoglalója, ajánljuk kedves figyelmükbe. A benne foglaltakat nem mi állítjuk, hanem a cikkek szerzői. Többnyire kutatók, vagy klinikus orvosok.

Mi fog veled történni, ha elkezded fogyasztani a DXN termékeit?

A természetes gyógymódok, természetes gyógyhatású készítmények hatásmechanizmusa eltérő a gyógyszeripar által ránk erőltetett kemikáliákétól. A valóban gyógyhatású készítmények a természet rendjével összhangban fejtik ki hatásukat az emberi, de még az állati szervezetre is. Azt, hogy Te mit fogsz tapasztalni, ha elkezded szedni a DXN termékeit, nagyon sok fogyasztó tapasztalatainak ismeretében tudjuk előre megmondani. A következő rövid videóban erről hallhatsz pár gondolatot.  

Hogyan tovább?

A hasonló termékekkel foglalkozó weboldalak többségén ilyenkor szoktak egy visszautasíthatatlan ajánlatot az olvasó arcába tolni, különböző marketinges furfangokkal rávenni, hogy már pedig, de most azonnal vásároljon valami csodaszert a látogató. Mi nem követjük ezt a „filozófiát”.  Szeretnénk, ha megéreznéd, hogy mi segíteni szeretnénk, de nem mindenáron. Fontos, hogy olyan információk birtokába juttassunk, amelyek segítenek a legoptimálisabb döntés meghozatalában. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk! 

Hogyan segítünk?

 • meghívunk titkos terméktapasztalatos Facebook csoportba
 • ganoterápiás videókat küldünk a részedre
 • igény szerint személyesen is konzultálunk
 •  rendszeres webinárok keretében bővítjük közösen tudásunkat

 

Nem másolhatja az oldal tartalmát.