DXN - A világ első, és legnagyobb Ganoderma vállalata

A DXN-t – a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott – Datuk Dr. Lim Siow Jin alapította. Datuk Dr. Lim vállalkozását a gombák emberi egészségre gyakorolt előnyeinek ismeretében indította el. Mély érdeklődése, és a végtelen erőfeszítése késztette arra, hogy a Ganoderma vagy a Lingzhi teljes potenciálját kihasználja, melyek az egészség tekintetében a gyógynövények királyaként váltak ismertté. Ennek köszönhetően 1993-ban Datuk Dr. Lim megalapította a DXN-t.

A DXN fő üzleti tevékenysége magába foglalja a termesztést, gyártást, és a forgalmazást. A Malajziában alapított, és világszerte működő vállalkozás jól ismert a Ganoderma üzletágáról. Termékei közé tartoznak az étrend-kiegészítők, az élelmiszerek és italok, a személyes higiéniai termékek, a bőrápolási és a kozmetikai termékek, háztartási termékek, és a vízkezelő rendszerek. Az 1993-as megalakulása óta a DXN megerősítette „One Dragon One World One Market és One Mind” koncepcióját. Ezzel a koncepcióval a DXN az évek során folyamatosan növekedett. Olyannyira, hogy a DXN Holdings Berhad-ot 2003. szeptember 30-ától bejegyezték a malajziai tőzsdén. Majd 2011. december 27-én az alapító vételi ajánlata után kivezették onnan.

Az alapító

DXN-t – a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott – Datuk’dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban.

Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a Ganoderma és több más gyógygomba csodálatos világába.

Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott Ganoderma – vagy más néven – Lingzhi gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

Nekem rendkívül fontos volt a csatlakozásom mérlegelésekor, hogy az üzleti hátteret megtestesítő vállalat számomra erkölcsileg, morálisan, és üzleti etika tekintetében is vállalható legyen. Ez a videó az elsők közt volt, amely információkat szolgáltatott számomra, és arra ösztönzött, hogy még többet tudjak meg a DXN-ről, és Dr Limről. Még ma is szívesen nézem újra, és nem tudok elég hálás lenni a sorsnak, hogy van egy olyan cég, amelyik ilyen szinten elkötelezett a törzsvásárlói, és hálózatépítői irányában. Ezt nagyszerűen bizonyítja a hálózati értékesítés jövedelem elosztását szabályozó kompenzációs terv, és a termékek kiváló minősége.  

KONCEPCIÓ

“One Dragon”

Az egész folyamatot – a termesztést, a feldolgozást, és a marketinget – egyedül a vállalat végzi, szigorú minőségellenőrzés mellett.

“One World One Market”

DXN Marketing a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az “Egy Világ – Egy Piac” koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó hálózatépítőnek, hogy közvetlenül szponzoráljon új munkatársat helyi vagy nemzetközi szinten. 

“One Mind”

A vállalat, és a törzsvásárlók egyazon szándékkal összpontosítanak a DXN üzletre.

Miért a DXN a jó választás?

 • A DXN a világ legnagyobb Ganoderma vállalata.
 • Kedvező áron, minőségi termékeket kínálunk.
 • Az első közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég, amely bevezette a “One World One Market” koncepciót mellyel egyetlen Tagsággal a világ bármely országában vállalkozhatsz, és megkapod a nemzetközi bónuszod.
 • Saját ültetvényeink vannak, gyártó kapacitásunk, magunk szervezzük a termékek marketing támogatását, valamint a termékek értékesítését is.
 • A DXN tisztességes, kölcsönösen előnyös marketing tervet kínál, az alsóvonalaid fejlődése esetén a te bónuszod is növekszik.
 • Elismerések világszerte.
 • Egy cég, amely segít az egészség megőrzésében, a pénzügyi függetlenség megteremtésében, és a személyes célok elérésében, ezáltal javítva az életminőséget.

DXN Tagság előnyei

 • Hozzáférés az időszakos bónuszokhoz, a profitmegosztáshoz, és különböző ösztönzőkhöz.
 • A One World One Market filozófiája lehetővé teszi, hogy egyetlen Tagsággal a világ bármely pontjáról jövedelemre tehess szert.
 • Több mint 10 millió regisztrált Taggal, és 70 DXN fiókkal, valamint több, mint 180 országban van lehetőség arra, hogy az üzleti tevékenységed nemzetközi piacokra vidd, mellyel a világ bármely pontjáról korlátlan számú Tagot regisztrálhatsz.
 • Vásárolj DXN termékeket a Fogyasztói árhoz képest jóval olcsóbb Tagsági áron.
 • Utazási lehetőségek a világ körül.
 • Hozzáférés az ingyenes képzési modulokhoz, előadásokhoz, és 24 órás támogatásokhoz.

Nem másolhatja az oldal tartalmát.