Fontos, hogy tudd!

A tevékenységünk végzése során nagyon fontos alapérték számunkra a korrektség. Arra kérünk, hogy üzenetben jelöld meg azt, akitől a weboldal linkjét kaptad, aki ide irányított téged, ha csak nem hirdetés útján kerültél velünk kapcsolatba. Ezt majd bővebben kifejtjük, de ha velünk tartasz a későbbiekben, ez Neked is fontos lesz. Köszönjük!

Elérhetőség

Kitől kapsz információt, segítséget?

Első alkalommal velem kerülsz kapcsolatba. Seres Istvánnak hívnak, 2018 március 5-én csatlakoztam Bojtos-Sváb Csilla és Bojtos Zoltán csapatához. Olyan tevékenységet kerestem már hosszabb ideje, ami számomra erkölcsileg, és morálisan vállalható. Azt is fontosnak tartottam, hogy hosszútávon anyagi, jövedelmezőségi szempontból új perspektívát nyisson előttem. Nekem ez volt a miértem, de elárulom, hogy ennél sokkal többet találtam az akkor is jól hangzó, de mégis mértéktartó ajánlat mögött! Egy nagy kockázatot látok a részedről, mégpedig azt, ha a kellő nyitottság hiányában elmulasztod, hogy beszéljünk róla, hogy miért is lenne itt a helyed. 

SeresIstván

Szeretettel köszöntelek!

 Örülök, hogy itt vagy és ezeket a sorokat olvasod!  Bizonyára megoldást keresel valamire, lehet az egészséggel vagy egzisztenciával kapcsolatos. Mindkét esetben jó helyen jársz. Seres Norbert vagyok, Masszőr és Csontkovács.

 2018 augusztusában csatlakoztam a testvéremhez, Seres Istvánhoz üzletileg, még csak törzsvásárlóként. Kíváncsi voltam milyen hatásuk van a termékeknek, amelyeket már egy ideje elkezdett fogyasztani a családjával együtt. Azt tudtam, hogy hosszabb ideje komoly keresésbe kezdett, de nem igazán beszéltünk róla, hogy mit is talált, míg egyszer csak megkínált egy számomra különös kávéval. Nálam azonnal jelentkezett a hatás, és gyorsan eldőlt, hogy törzsvásárló leszek. Nem volt kérdés, hogy regisztrálom magam. Innen egyenes út volt, hogy kipróbáljam a gombákat, a spirulinát, és csupa jó tapasztalattal lettem gazdagabb. Ahogy telt az idő, egyre nyitottabb lettem a környezetemben előforduló személyek egészségügyi problémáira is, egyre többször ajánlottam sikerrel a különböző termékeket. 

Szeretettel köszöntelek!

Szeretettel köszöntelek!

Szerencsés vagyok, mert a hivatásom a hobbim, gerinctréner és
rendezvényszervező.
Sajnos a masszőri munkámat egészségügyi okokból be kellett fejeznem.
Maradtak a terápiás kezelések amelyek nem járnak a kezem fizikai
megterhelésével.
Az életben egy valami állandó, ez pedig a folyamatos változás! A lényeg, hogy
maradjunk flowban és találjuk meg mindenben a jót!
Masszázs után szokásom volt, hogy teával kínáltam a vendégeimet, most a teát
felváltotta a ganoderma kávé, a masszázst valamilyen terápiás kezelés, pl.
kineziológiai tapasz ragasztása.
A masszőröknek is szüksége van masszázsra és a sors úgy hozta, hogy
megismerkedtem két remek emberrel, (kiváló csontkovácsok és masszőrök)
Seres Norbival és Seres Istvánnal.
István beszélt nekem a ganoderma áldásos hatásairól, mely segíthet az én
problémámon is. Nyitottan fogadtam minden információt és megfogadtam a
tanácsait.

Nem másolhatja az oldal tartalmát.