A DXN GANODERMA

A pecsétviaszgomba, vagy ganoderma lucidum a keleti orvoslás legnagyobb becsben tartott gyógygombája.
ÉRDEKESSÉGEK A GANODERMÁRÓL

Négyezer éve kezdődött

A távol-keleti országokban, elsősorban Kínában, Japánban és Koreában már 4000 éve ismerik. Főleg a hagyományos kínai gyógyászatban használták. Hasonló jelentőségű, mint a ginzeng. Az uralkodók varázslatos gyógyszerének tartották.
Használata sokáig a császárok kiváltsága volt. Már a Han dinasztia idején (Kr. e. 200-tól Kr. u. 200-ig) lingzhi néven említik. A dinasztia tagja, Wu császár e gombában a halhatatlanság egyik eszközét látta, és ezért a palota falain belül tartotta.

TUDTAD?

A pecsétviaszgomba legelső, orvosi szempontból értékelhető említése Shen Nong: Bencao Jing c. műve az i.e. II-I. századból maradt ránk.

A PECSÉTVIASZGOMBA KITERJEDT, ÉS KÚRASZERŰ ALKALMAZÁSA

A Ganoderma igazolt gyógyhatásai

 • Javítja az immunrendszer működését (immunmoduláns hatású)
 • Segít a leromlott egészségi állapotú betegek gyógyulásában
 • Tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj-, és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében
 • Májvédő
 • Kemo- és radiopreventív
 • Fekélyellenes
 • Vírusellenes
 • Vérnyomás kiegyensúlyozó
 • Koleszterin-, és trigliceridszint-csökkentő
 • Vérrögképződést gátló
 • Antidiabetikus
 • Antioxidáns hatású
 
HOGYAN HAT A GANODERMA?

Megelőzésre, betegségre

A ganoderma gomba minden szervünk minden sejtjében egyformán fejti ki a hatását, nem betegségspecifikus, mint a nyugati típusú gyógyszerek. Anélkül, hogy túlságosan belemerülnénk a gyógyítás, és a biokémia szakmai nyelvezetébe, elmondható róla, hogy egyaránt kiválóan alkalmas már meglévő betegségek esetén a beteg állapotának a javítására, és annak megakadályozására, hogy megbetegedjünk. Erősen lúgosító hatása miatt például tehermentesíti a májat, ezzel akár 20-30% energiatöbbletet jelent a szervezet számára. A fogyasztása észrevehető erőnlét javulást, nyugodt alvást eredményez. 
Csökkenti a szervezet alvásigényét, vagyis kevesebb alvás után is fittebbek vagyunk másnap. Lúgosító hatása miatt jó a gyomorsav túltengésre, gyomorfekélyre, és a refluxra. Beállítja a vérnyomást, és a vércukorszintet. Kemoterápiák, és sugárkezelések kiegészítőjeként megakadályozza a hajhullást, a rosszulléteket, és egyéb mellékhatásokat. Kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében.
 
RENGETEG HIVATALOS KUTATÁS SZERINT IS...

Rákgyógyászati tapasztalatok

A kemoterápiás kezelés során a kezelt területen minden sejt elpusztul, de ha ganodermával együtt alkalmazzák, kizárólag a rákos sejtek pusztulnak el. Japánban és több ázsiai országban gyógyszer alapanyagként használják rákos betegek kezelésére, de kiválóan alkalmas a betegség megelőzésére is. 

A ganoderma adagolása:
Adagolása elsősorban a szervezet állapotától függ. A napi egy kapszulától egészen a napi 30 kapszulás megadózisig.
Akár kisebb adagban fogyasztva is sokat tehetünk egészségünkért. Ne felejtsük el, hogy egy-egy egészségügyi panaszunkat évtizedek „szorgos munkájával” hoztuk össze. A helytelen életmódra gondolok. Ezért ne várjuk el, hogy az egészet helyrehozhatjuk néhány kapszulával napok/hetek alatt. Általában a 40 év alattiaknak napi 2-2 kapszulát, a 40 évnél idősebbeknek pedig napi 4-4 kapszulát javasolnak, ha csupán az egészség megőrzése a cél.
A dózist azonban az egyén állapota határozza meg. Minél több testi panasza van, annál többre van szükség.
Mindenesetre a ganodermának nincs mellékhatása, és bármilyen keveset szedünk is belőle, mindenképpen jót teszünk a szervezetünkkel.

Fogyasztásával kapcsolatban javasoljuk, hogy inkább szedjünk hosszútávon kisebb dózisban, mint rövid ideig nagy dózisban.
MIÉRT VAN KÉTFAJTA KAPSZULA?

Különleges különbségek

A DXN kétféle ganoderma kapszulát forgalmaz. A fiatal gombafonalakból különleges eljárással készült GL kapszula többek között lezárja a sejtek membránját, ezzel megakadályozza a méreganyagok bejutását a sejtbe. Az egyéb hatását leginkább a különböző csírákéhoz lehetne hasonlítani. A csíra a kis növény “indító rakétája”, ami ellátja elegendő tápanyaggal, amíg kijut a föld alól a szára a fényre, és kialakul a gyökere. A gombafonalakból készült GL kapszula feltölti a sejtjeinket energiával.

A kifejlett gombatestből készült RG kapszula pedig behatol a sejtbe, és kitakarítja onnan a már bent lévő méreganyagokat.
A kettőt ajánlatos együtt alkalmazni, mert egymás hatását felerősítik. A GL kapszulát akár csecsemők is szedhetik, mert nincs méregtelenítő hatása. Az RG kapszulát már csak óvatosan szabad fogyasztani, mert erősen méregtelenít. Ha egyszerre sokat veszünk be belőle, a szöveteinkből kiszabaduló, évek alatt felgyülemlett mérgek nagyon kellemetlen tüneteket okozhatnak.
Ezért javasolják a ganoterapeuták, hogy az első héten csak napi 1 RG kapszulát fogyasszunk, amit a második héten emelhetünk 2-re. Ha nem jelentkeznek elviselhetetlen méregtelenítési tünetek, akkor a harmadik héten emelhetjük az adagot napi háromra, és a hónap utolsó hetében elérjük a 4-et, a fenntartó adagot. A GL kapszulával általában nincs szükség ilyen fokozatosságra.
MILYEN HATÁSOKRA LEHET SZÁMÍTANI?

A szervezet reagál

A szedése kezdetén, átmenetileg előfordulhat fejfájás, hasmenés, szédülés, vagy rossz közérzet, ez az úgy nevezett gyógyulási krízis. Ennek az az oka, hogy egyszerre sok méreganyag távozik a sejtekből, és bekerül a véráramba. Ezek a kellemetlen hatások csökkenthetők C vitamin szedésével, és feltétlenül fontos az elegendő folyadék bevitele. A vízben oldódó méreganyagok a vesén át a vizelettel távoznak a szervezetből, míg a zsírban oldódó mérgek a széklettel ürülnek ki. Ez az oka a hasmenésnek. Ha fellép a gyógyulási krízis, kicsit csökkenteni kell a ganoderma adagját, de nem szabad abbahagyni. Ez tulajdonképpen
egy jel, hogy a szervezet jól reagál a gyógygombára. Aki végig csinált már valamilyen méregtelenítő kúrát, annak az előbbi hatások természetesek. A  ganoderma  éppen a méregtelenítő hatása miatt sok embernél fogyást eredményez. Az, hogy fellép-e a gyógyulási krízis, nagyban függ az egyén táplálkozási szokásaitól, életvitelétől, egész pontosan attól, hogy mennyi méreganyag jut be a szervezetébe.

A TUDOMÁNYOS HÁTTÉR BIZONYÍTÉKA

Sikeres termesztés

A vadon növő Ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan egy-egy példányra, a gomba hatóanyagtartalma legtöbbször már közel sem optimális, emiatt hatása nehezen kiszámítható. Mivel a vadon növő példányok gyűjtése esetleges, így az ebből készült termékek minőségének standardizálása szinte lehetetlen.
1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Dr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a “spóraszétválasztó termesztési módszert” a Ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma, és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.

FELFEDJÜK A TITKOT

Miért a DXN Ganoderma?

A DXN által kidolgozott hideg feldolgozási módszer 100%-ban megőrzi a ganoderma hatóanyagait.  20 kg ganodermából készül 1 kg késztermék, így igen magas a hatóanyagtartalma.

A DXN mindent egy kézben tart (bio termesztés, feldolgozás, csomagolás, értékesítés) ez garancia a minőségre, és a jó ár/érték arányra.
Különböző ISO minősítések bizonyítják a nemzetközileg elvárt magas színvonalat és megbízhatóságot.

ÍGY MINDIG, MINDENKI BEVESZI

Hogyan kerül a kávémba?

Az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat, vagy éppen nem elég körültekintően választani étrend-kiegészítőt. Hallottál már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?
A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

Mi fog veled történni, ha elkezded fogyasztani a DXN termékeit?

A természetes gyógymódok, természetes gyógyhatású készítmények hatásmechanizmusa eltérő a gyógyszeripar által ránk erőltetett kemikáliákétól. A valóban gyógyhatású készítmények a természet rendjével összhangban fejtik ki hatásukat az emberi, de még az állati szervezetre is. Azt, hogy Te mit fogsz tapasztalni, ha elkezded szedni a DXN termékeit, nagyon sok fogyasztó tapasztalatainak ismeretében tudjuk előre megmondani. A következő rövid videóban erről hallhatsz pár gondolatot.  

Hogyan tovább?

A hasonló termékekkel foglalkozó weboldalak többségén ilyenkor szoktak egy visszautasíthatatlan ajánlatot az olvasó arcába tolni, különböző marketinges furfangokkal rávenni, hogy már pedig, de most azonnal vásároljon valami csodaszert a látogató. Mi nem követjük ezt a „filozófiát”.  Szeretnénk, ha megéreznéd, hogy mi segíteni szeretnénk, de nem mindenáron. Fontos, hogy olyan információk birtokába juttassunk, amelyek segítenek a legoptimálisabb döntés meghozatalában. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk! 

Hogyan segítünk?

 • meghívunk titkos terméktapasztalatos Facebook csoportba
 • ganoterápiás videókat küldünk a részedre
 • igény szerint személyesen is konzultálunk
 •  rendszeres webinárok keretében bővítjük közösen tudásunkat

 

Nem másolhatja az oldal tartalmát.