Szeretettel köszöntelek!

 Örülök, hogy itt vagy és ezeket a sorokat olvasod!  Bizonyára megoldást keresel valamire, lehet az egészséggel vagy egzisztenciával kapcsolatos. Mindkét esetben jó helyen jársz. Seres Norbert vagyok, Masszőr és Csontkovács.

 2018 augusztusában csatlakoztam a testvéremhez, Seres Istvánhoz üzletileg, még csak törzsvásárlóként. Kíváncsi voltam milyen hatásuk van a termékeknek, amelyeket már egy ideje elkezdett fogyasztani a családjával együtt. Azt tudtam, hogy hosszabb ideje komoly keresésbe kezdett, de nem igazán beszéltünk róla, hogy mit is talált, míg egyszer csak megkínált egy számomra különös kávéval. Nálam azonnal jelentkezett a hatás, és gyorsan eldőlt, hogy törzsvásárló leszek. Nem volt kérdés, hogy regisztrálom magam. Innen egyenes út volt, hogy kipróbáljam a gombákat, a spirulinát, és csupa jó tapasztalattal lettem gazdagabb. Ahogy telt az idő, egyre nyitottabb lettem a környezetemben előforduló személyek egészségügyi problémáira is, egyre többször ajánlottam sikerrel a különböző termékeket. 

Azután eljött az a meghatározó nap...

Egészen pontosan 2021. november 20-án Budapesten részt vettem egy remek üzleti összefogás által létrehívott rendezvényen, ahol is az üzleti információk mellett nagyon komoly érzelmi impulzusokat kaptam. Pedig előzőleg nem voltam elragadtatva az ötlettől, hogy ott üldögéljek egy csomó emberrel egy helyen egy napot, és különféle üzleti okosságokat hallgassak. Volt Pesten privát programom is, ezért mondtam igent tesóm invitálására, és ültem be a rendezvényre. Utólag úgy érzem, hiba lett volna kihagyni. Szóval akkor, és ott megtapasztaltam azt, amit már korábban többször is hallottam, hogy itt micsoda remek támogató üzleti közösség van, aminek számomra nagyon is emberi arca van.

Ha Te is szeretnél valami hasonló érzést átélni, vagy Te is kipróbálnád azt a kávét, ami nekem az első lökést adta a DXN törzsvásárlói státuszom felé, ami mára annál kicsit több lett, hiszen én is törzsvásárlókat, kávépartnereket keresek a vállalatnak, akkor legyél Te is KÁVÉPARTNER és keressünk együtt további KÁVÉPARTNEREKET!

FONTOS, HOGY TUDD!

A tevékenységünk végzése során nagyon fontos alapérték számunkra a korrektség. Arra kérünk, hogy üzenetben jelöld meg azt, akitől a weboldal linkjét kaptad, aki ide irányított téged, ha csak nem hirdetés útján kerültél velünk kapcsolatba. Ezt majd bővebben kifejtjük, de ha velünk tartasz a későbbiekben, ez Neked is fontos lesz. Köszönjük!

Elérhetőség

Közösségi média

Nem másolhatja az oldal tartalmát.