SZERVEZETÜNK KATALIZÁTORAI

Miért nélkülözhetetlenek a fermentált élelmiszerek?

A fermentáció, egy oxigénmentes környezetben végbemenő tejsavas erjedés, amely során enzimek, és a bélflóra számára elengedhetetlenül fontos baktériumok keletkeznek. A folyamat hasonlít az alkoholos erjedésre, sőt ahhoz is, amikor az élelmiszer egyszerűen megromlik, de a kulcsszó, az oxigénmentes környezet.  Akár azt is mondhatnánk, hogy ha az orvosod kinyírta a bélflórádat valami antibiotikummal, akkor kezdj el sürgősen fermentált élelmiszert fogyasztani! Sajnos a kereskedelemben kapható, tartósítószerrel készült savanyúságok köszönő viszonyban sincsenek a fermentált élelmiszerekkel.

Húsevők figyelem!

Az ananászt 1957 óta alkalmazza az orvostudomány, mivel igen gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Fontos alkotóeleme még a bromealin enzim, amely elősegíti a fehérje emésztését. A különféle élő enzim, ami a nyers élelmiszerben megtalálható, nagyon fontos szerepet tölt be a sejtanyagcserében. Segítségükkel a tápanyag jobban, és sokkal gyorsabban szívódik fel, és szinte percek alatt eljut az egészséges sejtekhez.
A Johns Hopkins kutatóintézet által kiadott állásfoglalás szerint, 80%-ban nyers zöldségeket, csonthéjasokat, teljes kiőrlésű magvakat, és gyümölcsöket kellene fogyasztanunk, mert az élő enzim tartalom 40 Celsius fokon elvész. Ilyen táplálkozással szinte száz százalékig elkerülhető a rák.

Cordypine

Hatásai

  • Gyulladáscsökkentő 
  • Enyhíti az izom-, és ízületi fájdalmat
  •  Javítja a szervezet öngyógyító erejét
  •  Eltávolítja az elhalt sejteket a sebekből
  • Csökkenti az ízületi gyulladásokat
  • Tisztítja a légutakat
  • Javíthatja az emésztőrendszeri funkciókat
  •  Csökkenti a vérlemezkék összetapadását, ezáltal a plakkok lerakódását az erekben
  •  Csökkenti a stroke kockázatát és az erekkel kapcsolatos problémákat
  •  Képes megakadályozni bizonyos rákos sejtek terjedését a szervezetben

Kiknek ajánljuk?

 
  • Azoknak, akik hagyományos, húsban gazdag táplálékot fogyasztanak, de tenni akarnak az egészségükért.
  • Akik érelzáródással összefüggő betegségek, mint a trombózis, stroke, agyvérzés, infarktus után lábadoznak, vagy pedig ha fennáll a veszélye ezeknek.
  • Igen jó hatása van az epekő és vesekő alternatív kezelésében, a megfelelő adagolással elkerülhető a műtéti beavatkozás.
  • Aki nem szeretné magát műttetni, tegyen egy próbát vele!
Klinikai kutatások, és orvosi tanulmányok a következő jótékony hatásokról számolnak be a bromelin enzim tekintetében:
  • Gyulladáscsökkentő 
  • Enyhíti az izom-, és ízületi fájdalmat
  •  Javítja a szervezet öngyógyító erejét
  •  Eltávolítja az elhalt sejteket a sebekből
  • Csökkenti az ízületi gyulladásokat
  • Tisztítja a légutakat
  • Javíthatja az emésztőrendszeri funkciókat
  •  Csökkenti a vérlemezkék összetapadását, ezáltal a plakkok lerakódását az erekben
  •  Csökkenti a stroke kockázatát és az erekkel kapcsolatos problémákat
  •  Képes megakadályozni bizonyos rákos sejtek terjedését a szervezetben

DXN Morinzhi

Miért szeretjük annyian a Morinzhit? 
A DXN Morinzhi ital a fermentációtól (speciális erjesztési folyamat) válik még hatékonyabbá, mely tartalmazza a Noni-kivonat fermentációs folyamata során keletkezett összes természetes enzimet.
A fermentált ételek azért olyan egészségesek, mert a bélflóra mikrobiomját támogatják, ezáltal hozzájárulnak ahhoz, hogy a belek működése egészséges legyen, az emésztés pedig zökkenőmentesen működjön.
Emellett ráadásul abban is segítenek, hogy az emésztési folyamatok során könnyebben ürüljenek ki a testünkből a méreganyagok. Éppen ezért érdemes minél gyakrabban fermentált ételeket fogyasztani, továbbá jó hír, hogy a kalóriatartalmuk szintén csekély.
A Morinzhi ital Noni gyümölcsléből és hibiszkusz-kivonatból áll. A Noni hozzájárul a mentális és fizikai egészségmegőrzéséhez, valamint stimulálja az immunrendszert, a hibiszkusz pedig energikusabbá teszi a szervezeted. 

Rozella ( Szudáni Hibiszkusz )

A Roselle Juice egy egzotikus ízű, frissítő ital, melyet a szudáni hibiszkusz vagy rozella csészeleveleinek kivonatából készítettek.

Kárkádé, rozella, hibiszkuszvirág, szudáni hibiszkusz, vörös- vagy jamaikai sóska néven is ismerik. Felhasznált részei az elvirágzás után gyűjtött húsos csészelevele.

Hatása: Bissap néven is emlegetik, a szenegáli wolof nyelvű elnevezése alapján. Piros csészelevelei borvörösre festik a leveleket, és antioxidáns, valamint antiszeptikus hatásúak. C-vitaminban gazdag, megkönnyíti az emésztést, vértisztító, vizelethajtó, enyhe vérnyomáscsökkentő, azonkívül görcsoldó és nyugtató hatása is van.

DXN Alma Enzim Ital

Az enzimek aminosavakból álló, speciális biológiai aktív vegyületek, melyek az emberi szervezet számos biokémiai folyamataiban részt vesznek. Emberi élet fontos eleme. Japánban fedezték fel a 20. század elején, majd népszerűsége tovább terjedt a Malajziába majd az Egyesült Államokba. A környezetszennyezés a stressz és a kor előrehaladtával természetes enzimszintünk folyamatosan csökken. Az Alma Enzim Ital prémium nyersanyagból és magas szintű minőségbiztosítással készül. Az almákat hosszú ideig fermentálják, hogy értékes tápanyagi könnyebben feltudjanak szívódni az emberi szervezetben.

DXN Fermentált Alma Dzsem

A DXN fermentált almadzsem aranysárga színű, mérsékelten édeskés és savanykás ízű, mely fermentációs eljáráson megy keresztül, így az alma dzsemben lévő tápanyagokat a szervezet könnyen hasznosítani tudja.
Mesterséges színezőanyagoktól mentes.
Nem tartalmaz tartósítószereket.
Íz- és színfokozó mentes.Kenheted kenyérre, péksüteményekre vagy melegvízbe elkeverve is fogyaszthatod. 
Kellemes édeskés-savanykás ízvilága, gazdag tápanyagokban, így az egészséges étrended garantáltan hiányolhatatlan eleme lesz.

DXN Vinaigrette (Rizsecet)

A DXN Vinaigrette biológiai ecet: gondosan válogatott rizsből és ganodermából készül.
A keveréket 3 évig erjesztik tradicionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget. A rizsecet a világ egyik legősibb ecete, az ázsiai konyha gyakran használt alapanyaga, melyet fermentált rizsből állítanak elő biológiai úton Alacsonyabb ecetsav tartalmú, mint az európai ecetek, ezáltal lágyabb ízű, zamata egyszerre édes és sós– az ecet szerepe nem csak az ételek ízesítésében és tartósításában jelentős, már az ókorban felismerték az egészségre gyakorolt kedvező hatásait, melyek többségét az utóbbi évtizedekben egyre több, különböző témában és területen végzett kutatási eredmény támaszt alá

Ganoderma: a legsokoldalúbb, legismertebb és legkedveltebb gyógygomba. Több, mint 400 féle bioaktív anyagot tartalmaz, közöttük vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Eredetéről, alkotóelemeiről, széles körű hatásairól olvashatsz a katalógus elején található ganoderma részben.

Összetevők: Rizsecet (98%), Ganoderma kivonat (2%)

 

Tudd meg Te is a kínok nélküli fogyás titkát!

Számunkra is egy teljesen új tulajdonságát mutatta meg egy enzimekből, és Cordiceps Sinensis-ből (Kínai Hernyógomba) összeállított keverék. „Véletlenül” derült ki, hogy igen hatékonyan segíti a testsúly optimalizációt is a többi, az immunrendszert támogató hatása mellett. Eredetileg egy egészen más jellegű egészségügyi probléma kapcsán került a figyelem központjába a mix, de hozta ezt a jótékony mellékhatást is magával. Ezért szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a remek hírt, hogy van megoldás a sokadik sikertelen fogyókúra után is. Mi most  több tucatnyian magunkon kísérletezve gyűjtjük a tapasztalatokat, ha szeretnéd, hogy ezeket megosszuk veled, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mi fog veled történni, ha elkezded fogyasztani a DXN termékeit?

A természetes gyógymódok, természetes gyógyhatású készítmények hatásmechanizmusa eltérő a gyógyszeripar által ránk erőltetett kemikáliákétól. A valóban gyógyhatású készítmények a természet rendjével összhangban fejtik ki hatásukat az emberi, de még az állati szervezetre is. Azt, hogy Te mit fogsz tapasztalni, ha elkezded szedni a DXN termékeit, nagyon sok fogyasztó tapasztalatainak ismeretében tudjuk előre megmondani. A következő rövid videóban erről hallhatsz pár gondolatot.  

Hogyan tovább?

A hasonló termékekkel foglalkozó weboldalak többségén ilyenkor szoktak egy visszautasíthatatlan ajánlatot az olvasó arcába tolni, különböző marketinges furfangokkal rávenni, hogy már pedig, de most azonnal vásároljon valami csodaszert a látogató. Mi nem követjük ezt a „filozófiát”.  Szeretnénk, ha megéreznéd, hogy mi segíteni szeretnénk, de nem mindenáron. Fontos, hogy olyan információk birtokába juttassunk, amelyek segítenek a legoptimálisabb döntés meghozatalában. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk! 

Hogyan segítünk?

  • meghívunk titkos terméktapasztalatos Facebook csoportba
  • ganoterápiás videókat küldünk a részedre
  • igény szerint személyesen is konzultálunk
  •  rendszeres webinárok keretében bővítjük közösen tudásunkat

 

Nem másolhatja az oldal tartalmát.