Világszabadalmak az egészségünk szolgálatában.

Azért is különleges az a tény, hogy bárki számára hozzáférhető, és elérhető termékről írunk, mert ezeket általában egy szűk elit szolgálatába szokták állítani. A DXN filozófiája azonban ennek az ellenkezője. Azt szeretné a vállalat, hogy minél többen hozzáférjenek, és profitáljanak a prémium minőségű termékek használatával, és a bennük rejlő üzleti lehetőséggel. Kiváló ár- érték arány jellemzi ezeket a DXN termékeket is. 

Ragyogj, akár a gyémánt!

Luxus kategóriás kozmetikum család, amely rögtön 3 világszabadalmat tartalmaz.

  • Kiváló erjesztési technológia, amely segítségével növelni lehet a természetes összetevők hatékonyságát.
    Mit jelent ez? A természetes összetevőket fermentálás, azaz erjesztési technológiával állítják elő. Ez azért nagyon hasznos, mert a hatóanyagok felszívódását a fermentálási technológia segíti, ugyanis a fermentálás következtében a hatóanyagok molekulái széttöredeznek, így sokkal könnyebbé válik a felszívódásuk.
  • Hidronizált RNS (ribonukleinsav) technológia, amely az emberi proteomhoz hasonló.
    Mit jelent ez? Először is tisztázzuk mi a szerepe a bőr esetében a ribonukleinsavnak, és mi az a proteom.

Az RNS–nek van egy úgynevezett „hírvivő molekula” szerepe, sejt szinten „dolgozik”, vagyis irányítja és szabályozza a bőr alkotóelemeinek normális termelődését, és a tápanyagok beépülését. A proteom röviden: fehérjék és peptidek összessége.

Ez egy olyan szabadalmaztatott technológia, melynek során az RNS-t hidrolizálással választják szét alkotóelemeire, így azok felszívódása hatékonyabb lesz. Szabályozza a bőr különböző anyagainak termelését, továbbá szerepet játszik a bőr megfiatalításában, regenerálásában, illetve a károsodott sejtek helyreállításában.

Miért is van erre szükség? Idővel ezeknek a sejtalkotóknak is lelassul a termelődése, ahogy a bőr vízháztartásáért, feszességéért és rugalmasságáért felelős hialuronsav, kollagén és az elasztikus rostoké is.
Ennek az állapotnak a helyreállítására alkalmas a „hidrolizált RNA” technológia.

  • Természetes gyógynövény tartósítószerek. A széleskörű kutatások és a több, mint 10 éves fejlesztések bebizonyították ennek a csúcstechnológiának az előnyeit.

Mit jelent ez? Szabadalmaztatott, természetes gyógynövény tartósítószerekkel meggátolják a termékek oxidációját.

Mit tartalmaz?

Ametiszt

Az ametiszt segít a bőr kötőszövetének feszesítésében, továbbá ellenállóbbá teszi azt a környezeti hatásokkal szemben.

RNS

Az RNS a „hírvivő molekula”, amely irányítja és szabályozza a bőr alkotóelemeinek normális termelődését és a tápanyagok beépülését. A bőr fiatalításában és regenerálásában is szerepet játszik.

Szarvasgomba-kivonat

Egy újabb luxus összetevője ennek a kozmetikumnak. Olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek csökkenthetik a ráncok megjelenését. Mélyen kondicionálják, ezáltal megújítják és megfiatalítják a bőrt. A szarvasgombákban található vitaminok mélyen behatolnak a bőrbe, ezáltal elősegítik annak természetes ragyogását.

Peptidek

A peptidek az aminosavak rövid láncai, amelyek olyan fehérjeblokkokból állnak, mint például kollagén, elasztin és keratin. Ezek a fehérjék a bőr rugalmaságáért, ellenálló képességéért felelősek.

Ganoderma-kivonat

A Ganoderma gyógygomba közel 400 hatóanyagot tartalmaz, és klinikailag bizonyítottan fiatalító hatása van a testünkre, tehát a bőrünkre is. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális, a bőr védelméért felelős.

Spirulina kivonat

A spirulina egy kék-zöld algafajta, amely további 300 hatóanyagot tartalmaz. Kezdetleges sejtfalának köszönhetően (sejtfalai nem tartalmaznak cellulózt), a tápanyagok igen könnyen felszívódnak, és kiválóan hasznosulnak. Öregedésgátló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segít javítani a bőr állapotát.

A Gempyuri termékcsaládot kimondottan a 40 év felettiek számára hozták létre. Elsősorban száraz bőrtípusra ajánljuk azoknak, akiknek fontos a természetes hatóanyagok használata. A különleges MRT arcmasszázs terápia használatával a hatás azonnal jelentkezik, enélkül napi használat mellett körülbelül 2 hét után.

DXN Gempyuri multifunkcionális masszázs- és sminkeltávolító szer 125 ml

A sminkeltávolító és bőrmasszázs olaj szarvasgomba-kivonatot (másnéven fekete gyémántot), valamint ametisztet tartalmaz, amelyek segítenek hidratálni, revitalizálni és tisztítani a bőrt.

Felhasználási javaslat: Nedvesítsd be az arcodat és a nyakadat, gyengéden masszírozd bőrödet a termékkel. Langyos vízzel mosd le. 

Fogyasztói ára: 16 500 Ft

Törzsvásárlói ára: 12 890 Ft

DXN Gempyuri frissítő tonik a pórusok szűkítésére 100 ml

A koncentrált emulziótípusú tonik segít hidratálni és szűkíteni a pórusokat. Minden összetevő együtt hat a bőr tápláltságának növelése és a bőr megerősítése érdekében. 

Felhasználási javaslat: Tisztítsd meg az arcodat a masszázs-és sminkeltávolító szerrel, majd pumpálj két adag tonikot egy vizes vattakorongra vagy a kezedre, és egyenletesen oszlasd el az arcodon, illetve a nyakadon. Használd naponta kétszer.

Fogyasztói ára: 25 735 Ft

Törzsvásárlói ára: 20 105 Ft

DXN Gempyuri energizáló szérum 50 ml

Az energizáló szérum segít fenntartani a bőr rugalmasságát, puhítja és simábbá teszi azt. Ametiszt-peptid fehérjéket tartalmaz, amelyek segítik a bőr frissítését és feszesítését.

Felhasználási javaslat: Megtisztított arcon kell alkalmazni, naponta egyszer, nagyon kis mennyiségben.

Fogyasztói ára: 31 020 Ft

Törzsvásárlói ára: 24 235 Ft

DXN Gempyuri arcmegemelő hatású ampulla olaj 30 ml

Az argánolajat tartalmazó ampulla tápanyagokat szolgáltat és hidratálja a száraz, egészségtelen megjelenésű bőrt, ezenfelül hidratálja, erősíti, megemeli, ragyogóvá és sokkal rugalmasabbá teszi azt.

Felhasználási javaslat: Tisztítsd meg az arcod multifunkcionális masszázs- és sminkeltávolító szerrel, majd használd a tonikot és az energizáló szérumot. A pipettába szívj fel egy kis olajat, és nyomd a tenyeredbe. Az ujjbegyeddel belülről kifelé haladva ütögesd a bőrödbe. Ha zsíros vagy érzékeny a bőröd, akkor hetente 1-2 alkalommal használd, normál bőr esetén naponta.

Fogyasztói ára: 31 265 Ft

Törzsvásárlói ára: 24 425 Ft

DXN Gempyuri bőrfiatalító krém 50 ml

A bőrfiatalító krém speciális formulával segít megerősíteni és kivilágosítani a fakó bőrt. Az öregedésgátló és bőrmegemelő hatás megfelelő rugalmasságot biztosít és visszaadja a bőr életerejét.

Felhasználási javaslat: A tisztítás és a tonik után használd a szérumot, majd az arcmegemelő ampulla olajat és ezután a bőrfiatalító krémet. Fogyasztói ára: 35 860 Ft

Törzsvásárlói ára: 28 015 Ft

Ajánlott sorrend

Nem másolhatja az oldal tartalmát.