Kedves Látogató!

Azzal a tiszteletteljes, de határozott kéréssel fordulunk hozzád, hogy közösségi médiában nyilvános felületen ne oszd meg a katalógusunkat!

A termékek leírása mellett- után szerepelnek az aktuális kiskereskedelmi, és törzsvásárlói árak. Mivel szeretnénk, hogy minél jobban járj, ezért javasoljuk, hogy a kapcsolat oldalon keresztül írj nekünk üzenetet!  Itt is leírjuk, hogy a DXN regisztráció nem jár semmi vásárlási kötelezettséggel, ellenben a Kávépartner Csapat közösségébe kerülsz, és ez által számíthatsz a segítségünkre a termékek kiválasztásában, esetlegesen azok tovább ajánlásában is, ha szeretnéd, hogy neked minél olcsóbbak legyenek azok, vagy ha azokkal netán pénzt is szeretnél keresni. Szeretettel várunk a Kávépartner közösségben.

Mi fog veled történni, ha elkezded fogyasztani a DXN termékeit?

A természetes gyógymódok, természetes gyógyhatású készítmények hatásmechanizmusa eltérő a gyógyszeripar által ránk erőltetett kemikáliákétól. A valóban gyógyhatású készítmények a természet rendjével összhangban fejtik ki hatásukat az emberi, de még az állati szervezetre is. Azt, hogy Te mit fogsz tapasztalni, ha elkezded szedni a DXN termékeit, nagyon sok fogyasztó tapasztalatainak ismeretében tudjuk előre megmondani. A következő rövid videóban erről hallhatsz pár gondolatot.  

Hogyan tovább?

A hasonló termékekkel foglalkozó weboldalak többségén ilyenkor szoktak egy visszautasíthatatlan ajánlatot az olvasó arcába tolni, különböző marketinges furfangokkal rávenni, hogy már pedig, de most azonnal vásároljon valami csodaszert a látogató. Mi nem követjük ezt a „filozófiát”.  Szeretnénk, ha megéreznéd, hogy mi segíteni szeretnénk, de nem mindenáron. Fontos, hogy olyan információk birtokába juttassunk, amelyek segítenek a legoptimálisabb döntés meghozatalában. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk! 

Hogyan segítünk?

  • meghívunk titkos terméktapasztalatos Facebook csoportba
  • ganoterápiás videókat küldünk a részedre
  • igény szerint személyesen is konzultálunk
  •  rendszeres webinárok keretében bővítjük közösen tudásunkat

 

Nem másolhatja az oldal tartalmát.